Siltais šokolādes braunijs attēls
Foto: DALL-E

Siltais šokolādes braunijs

cepu.lv

50 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 30 min
8 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet šo gardo un bagātīgo šokolādes brauniju, kas ir ideāli piemērots desertu cienītājiem. Šis siltais un mīkstais braunijs ir viegli pagatavojams un lieliski piemērots jebkuram svētku galdam.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Pamatmasa
200 g Tumšā šokolāde
150 g Sviests
250 g Cukurs
3 gab. Olas
100 g Milti
30 g Kakao pulveris
1 tējk. Sāls
1 tējk. Vanilīna cukurs
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C un sagatavo cepampannu, ieklājot to ar cepamo papīru.
2
Katliņā uz mazas uguns izkausē sviestu ar tumšo šokolādi, maisot, līdz masa ir viendabīga. Noņem no uguns un ļauj nedaudz atdzist.
3
Lielā bļodā sakuļ olas ar cukuru, līdz masa kļūst gaiša un krēmīga.
4
Pievieno šokolādes un sviesta masu olu un cukura maisījumam, lēnām maisot.
5
Izsijā miltus un kakao pulveri, pievieno sāli un vanilīna cukuru, un uzmanīgi iecilā šokolādes maisījumā.
6
Ielej mīklu sagatavotajā cepampannā un izlīdzini virsmu.
7
Cep cepeškrāsnī 25-30 minūtes, līdz braunija virsma ir nedaudz saplaisājusi un iekšpuse joprojām ir mitra.
8
Ļauj braunijam atdzist pannā, tad sagriez kvadrātiņos un pasniedz siltu.
9
Mmm...