1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C un sagatavo cepampannu, ieklājot to ar cepamo papīru.
2
Katliņā uz mazas uguns izkausē sviestu ar tumšo šokolādi, maisot, līdz masa ir viendabīga. Noņem no uguns un ļauj nedaudz atdzist.
3
Lielā bļodā sakuļ olas ar cukuru, līdz masa kļūst gaiša un krēmīga.
4
Pievieno šokolādes un sviesta masu olu un cukura maisījumam, lēnām maisot.
5
Izsijā miltus un kakao pulveri, pievieno sāli un vanilīna cukuru, un uzmanīgi iecilā šokolādes maisījumā.
6
Ielej mīklu sagatavotajā cepampannā un izlīdzini virsmu.
7
Cep cepeškrāsnī 25-30 minūtes, līdz braunija virsma ir nedaudz saplaisājusi un iekšpuse joprojām ir mitra.
8
Ļauj braunijam atdzist pannā, tad sagriez kvadrātiņos un pasniedz siltu.