1
Sildiet cepeškrāsni līdz 180°C un sagatavojiet cepamo papīru uz cepamās plāts.
2
Lielā bļodā saputojiet sviestu ar cukuru un brūno cukuru, līdz masa kļūst gaiša un pūkaina.
3
Pievienojiet olas pa vienai, katru reizi rūpīgi sajaucot.
4
Citā bļodā sajauciet miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri, sodu un sāli.
5
Pakāpeniski pievienojiet sausās sastāvdaļas sviesta un cukura maisījumam, līdz veidojas viendabīga mīkla.
6
Iemaisiet šokolādes gabaliņus mīklā.
7
Ar karoti veidojiet nelielas mīklas bumbiņas un novietojiet tās uz cepamās plāts, atstājot pietiekami daudz vietas starp cepumiem.
8
Cepiet cepumus 12-15 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Izņemiet no krāsns un ļaujiet atdzist uz plāts.