Šokolādes cepumi attēls
Foto: DALL-E

Šokolādes cepumi

cepu.lv

35 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 15 min
8 porcija/s
Sarežģītība

Šie šokolādes cepumi ir ideāli piemēroti jebkuram saldummīlim. Tie ir maigi, sulīgi un bagātīgi ar šokolādes garšu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
150 g Sviests
200 g Cukurs
100 g Brūnais cukurs
2 gab. Olas
300 g Milti
50 g Kakao pulveris
1 tējk. Cepamais pulveris
0.5 tējk. Soda
200 g Šokolādes gabaliņi
1 šķipsna/s Sāls
Pagatavošana
1
Sildiet cepeškrāsni līdz 180°C un sagatavojiet cepamo papīru uz cepamās plāts.
2
Lielā bļodā saputojiet sviestu ar cukuru un brūno cukuru, līdz masa kļūst gaiša un pūkaina.
3
Pievienojiet olas pa vienai, katru reizi rūpīgi sajaucot.
4
Citā bļodā sajauciet miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri, sodu un sāli.
5
Pakāpeniski pievienojiet sausās sastāvdaļas sviesta un cukura maisījumam, līdz veidojas viendabīga mīkla.
6
Iemaisiet šokolādes gabaliņus mīklā.
7
Ar karoti veidojiet nelielas mīklas bumbiņas un novietojiet tās uz cepamās plāts, atstājot pietiekami daudz vietas starp cepumiem.
8
Cepiet cepumus 12-15 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Izņemiet no krāsns un ļaujiet atdzist uz plāts.
9
Mmm...