1
Sajauc vistas buljonu un uzkarsē katliņā līdz vārīšanās temperatūrai, tad samazini karstumu, lai buljons paliek silts.
2
Atsevišķā bļodā sakuļ olas, līdz tās kļūst viendabīgas un vieglas.
3
Lēnām pievieno olām citronu sulu un miziņu, turpinot to maisīt, lai veidotos krēmīga masa.
4
Pa karotei pievieno siltu buljonu olu un citronu maisījumam, nepārtraukti maisot, lai olas nesarecētu.
5
Kad puse buljona ir pievienota, pārlej maisījumu atpakaļ katliņā ar atlikušo buljonu. Uz mazas liesmas maisi, līdz mērce sāk sabiezēt. Nepieļauj, lai tā vārītos.
6
Pieliec sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz uzreiz, piemēram, ar zupu vai citiem iecienītiem ēdieniem.