1
Uz vidējas uguns uzkarsē lielu pannu un izkausē sviestu. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un cep 1-2 minūtes, līdz tas kļūst aromātisks.
2
Pievieno garneles pannā un cep 2-3 minūtes no katras puses, līdz tās kļūst rozīgas. Izņem garneles no pannas un liec malā.
3
Tajā pašā pannā ielej baltvīnu, samazina uguni un ļauj tam vārīties 2 minūtes, lai alkohols iztvaiko.
4
Pievieno saldo krējumu un citrona sulu, un maisot karsē, līdz mērce sāk sabiezēt. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
5
Atgriez garneles pannā un rūpīgi samaisi, lai tās pilnībā pārklājas ar krēmīgo mērci. Karsē vēl 2 minūtes.
6
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigi sasmalcinātu pētersīli. Pasniedz karstu kopā ar mīļākajiem piedevām.