1
Nomizo tomātus un sagriez tos nelielos gabaliņos. Izņem sēklas no sarkanās paprikas un čili pipara, un sagriez tos smalki.
2
Sīpolu un ķiploku nomizo un smalki sakapā.
3
Katliņā uz vidējas uguns uzkarsē nelielu daudzumu eļļas. Pievieno sīpolus un ķiplokus, un cep, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.
4
Pievieno tomātus, papriku un čili piparu. Maisi un vāri apmēram 10 minūtes, līdz dārzeņi sāk mīkstināties.
5
Pievieno etiķi, cukuru, sāli un piparus. Turpini vārīt vēl 10 minūtes, līdz mērce sabiezē.
6
Noņem no uguns un pievieno smalki sakapātu koriandru. Samaisi un atstāj atdzist.
7
Pasniedz atdzesētu vai siltu, atkarībā no izvēles.