1
Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā. Uzkarsē pannu un izkausē 25g sviesta.
2
Pievieno sīpolu un ķiplokus pannā un cep, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
3
Pievieno sarkanvīnu un liellopu buljonu pannā. Pievieno timiānu un melnā pipara graudus.
4
Uz vidējas uguns vāri mērci, līdz tā samazinās apmēram uz pusi, aptuveni 15 minūtes.
5
Izņem timiāna zariņus un pipara graudus no mērces. Pievieno atlikušos 25g sviesta un maisi, līdz tas izkūst un mērce kļūst gluda un spīdīga.
6
Pievieno sāli pēc garšas un kārtīgi samaisi.
7
Pasniedz mērci uzreiz, pārlejot to pār gaļas ēdieniem vai kā piedevu kartupeļiem un dārzeņiem.