Ābolu-piparmētru cūkgaļas sautējums attēls
Foto: DALL-E

Ābolu-piparmētru cūkgaļas sautējums

cepu.lv

1st. 30 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 1st. 10 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Svaigs un aromātisks sautējums ar cūkgaļu, āboliem un piparmētru.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
500 g Cūkgaļa
3 gab. Āboli
1 ēd. k. Piparmētra
1 gab. Sīpols
2 gab. Ķiploki
2 ēd. k. Olīveļļa
500 ml Buljons
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Sagriez cūkgaļu kubiņos un apkaisi ar sāli un pipariem.
2
Uzkarsē olīveļļu lielā pannā un pievieno sagrieztu cūkgaļu. Apcep līdz zeltainai brūnai krāsai.
3
Pievieno sīki sagrieztu sīpolu un ķiplokus un turpini cept, līdz sīpoli kļūst mīksti.
4
Pievieno buljonu un uzvāri. Kad buljons sāk vārīties, samazini siltumu un ļauj sautēties 40 minūtes.
5
Nomizo ābolus un sagriez šķēlēs. Pievieno ābolus sautējumam un turpini sautēt vēl 20 minūtes.
6
Pievieno piparmētru un maisi, līdz tā ir pilnībā izkusušas sautējumā.
7
Pasniedz karstu, dekorētu ar svaigām piparmētru lapām.
8
Mmm...