1
Nomizo sīpolus un ķiplokus. Sīpolus sagriez plānās ripiņās, bet ķiplokus sakapā smalki.
2
Uzkarsē lielu pannu vai katlu, pievieno olīveļļu un apcep sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
3
Pievieno sakapātos ķiplokus un cep vēl 1-2 minūtes, līdz ķiploki sāk izdalīt aromātu.
4
Pievieno cūkas stilbu un apcep no visām pusēm, līdz tas iegūst zeltainu garoziņu.
5
Pievieno alu, sāli, piparus un samaisi. Samazini uguni, uzliec vāku un lēni sautē aptuveni 2 stundas, līdz gaļa kļūst mīksta un sulīga.
6
Kad cūkas stilbs ir gatavs, izņem to no katla un atstāj uz dažām minūtēm atpūsties.
7
Pasniedz cūkas stilbu uz šķīvja, pārlejot ar bagātīgo alus un sīpolu mērci. Dekorē ar svaigu pētersīli.