Arktiskā palija ar pastinaku biezeni un pakčoju attēls
Foto: DALL-E

Arktiskā palija ar pastinaku biezeni un pakčoju

cepu.lv

1st. 0 min
Tu gatavo: 25 min Gatavojas pats: 35 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Garšīgs un veselīgs ēdiens, kas apvieno arktisko paliju, krēmīgu pastinaku biezeni un svaigu pakčoja. Ideāli piemērots īpašām vakariņām.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
4 gab. Arktiskā palija filejas
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
1 ēd. k. Citronu sula
Pastinaku biezenis
500 g Pastinaki
50 g Sviests
100 ml Piens
pēc garšas Sāls
Pakčoja
200 g Pakčoja
1 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
Pagatavošana
1
Nomizo un sagriez pastinaku gabaliņos. Liek katliņā ar ūdeni un vāra, līdz pastinaki ir mīksti. Nokāš un biezeni ar sviestu un pienu, pievieno sāli pēc garšas.
2
Sasilda olīveļļu pannā un pievieno arktiskās palijas filejas ar ādas pusi uz leju. Cep 3-4 minūtes līdz āda kļūst kraukšķīga.
3
Apgriez filejas un cep vēl 2-3 minūtes. Pievieno sāli, piparus un citronu sulu.
4
Sautē pakčoja ar olīveļļu uz vidējas uguns, līdz tas ir viegli mīksts. Pievieno sāli pēc garšas.
5
Uz šķīvja kārto pastinaku biezeni, virsū liec arktisko paliju un pakčoja. Pasniedz ar citrona šķēli.
6
Mmm...