1
Sīki sakapā sīpolu un ķiplokus. Pētersīļus smalki sakapā.
2
Lielā bļodā sajauc malto gaļu ar sakapātiem sīpoliem, ķiplokiem un pētersīļiem.
3
Pievieno maltos kumīna un koriandra sēklas, kā arī sāli un piparus. Visu labi samaisi, lai garšvielas vienmērīgi iemaisītos gaļā.
4
Veido nelielas gaļas bumbiņas un spied tās uz koka iesmiņiem, viegli saspiežot, lai tās noturētos kopā.
5
Uzkarsē grilu vai pannu uz vidējas uguns un apslaki ar nedaudz eļļas.
6
Cep iesmiņus no visām pusēm, līdz tie ir zeltaini brūni un pilnībā izcepti, aptuveni 15-20 minūtes.
7
Pasniedz iesmiņus karstus, papildinot ar svaigiem zaļumiem un mērci pēc izvēles.