Aromātiskie maltās gaļas iesmiņi attēls
Foto: DALL-E

Aromātiskie maltās gaļas iesmiņi

cepu.lv

50 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 30 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Šie aromātiskie maltās gaļas iesmiņi ir ideāls pamatēdiens, kas apvieno sulīgu gaļu ar bagātīgu garšvielu buķeti, radot neatkārtojamu garšas baudījumu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Iesmiņi
500 g Maltā liellopa gaļa
1 gab. Sīpols
3 gab. Ķiploka daiviņas
50 g Svaigs pētersīlis
1 tējk. Maltie kumīna sēklas
1 tējk. Maltie koriandra sēklas
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
8 gab. Koka iesmiņi
Pagatavošana
1
Sīki sakapā sīpolu un ķiplokus. Pētersīļus smalki sakapā.
2
Lielā bļodā sajauc malto gaļu ar sakapātiem sīpoliem, ķiplokiem un pētersīļiem.
3
Pievieno maltos kumīna un koriandra sēklas, kā arī sāli un piparus. Visu labi samaisi, lai garšvielas vienmērīgi iemaisītos gaļā.
4
Veido nelielas gaļas bumbiņas un spied tās uz koka iesmiņiem, viegli saspiežot, lai tās noturētos kopā.
5
Uzkarsē grilu vai pannu uz vidējas uguns un apslaki ar nedaudz eļļas.
6
Cep iesmiņus no visām pusēm, līdz tie ir zeltaini brūni un pilnībā izcepti, aptuveni 15-20 minūtes.
7
Pasniedz iesmiņus karstus, papildinot ar svaigiem zaļumiem un mērci pēc izvēles.
8
Mmm...