Briežu karpačo attēls
Foto: DALL-E

Briežu karpačo

cepu.lv

30 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 10 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet elegantu un izsmalcinātu briežu karpačo, kas papildināts ar kraukšķīgu graudu maizes tostu, marinētu ķirbi, svaigu rukolu un drupinātu kazas sieru.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
200 g Brieža gaļa (plāni sagriezta)
4 gab. Graudu maizes tosts
100 g Marinēts ķirbis
50 g Rukola
100 g Drupināts kazas siers
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
Pagatavošana
1
Sagrieziet brieža gaļu ļoti plānās šķēlēs un izkārtojiet tās uz lielas šķīvja virsmas.
2
Apsmidziniet gaļu ar olīveļļu, pārkaisiet ar sāli un maltajiem pipariem pēc garšas.
3
Uz gaļas kārtojiet marķētu ķirbi un rukolu.
4
Pārkaisiet ar drupinātu kazas sieru un novietojiet graudu maizes tostu blakus kā garnīru.
5
Pasniedziet uzreiz, lai izbaudītu svaigumu un garšu līdzsvaru.
6
Mmm...