1
Sagatavojiet pīles krūtiņas, nogriežot lieko tauku slāni un iegriežot ādu ar krustenisku rakstu. Pārkaisiet ar sāli un pipariem.
2
Uzkarsējiet pannu bez eļļas un lieciet pīles krūtiņas ar ādu uz leju. Cepiet uz vidējas uguns, līdz āda kļūst zeltaini brūna un kraukšķīga.
3
Apgrieziet pīles krūtiņas un cepiet vēl 5-7 minūtes. Pārlieciet uz šķīvja un ļaujiet atpūsties, lai sula vienmērīgi sadalītos.
4
Tikmēr nomizojiet un sagrieziet batātes un burkānus gabaliņos. Vāriet sālsūdenī, līdz tie kļūst mīksti.
5
Nokāsiet ūdeni un atgrieziet dārzeņus katlā. Pievienojiet sviestu un pienu, tad samaisiet līdz viendabīgam biezenim. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
6
Sagrieziet pīles krūtiņu šķēlēs un pasniedziet kopā ar biezeni. Dekorējiet ar svaigiem garšaugiem, ja vēlaties.