Cepta tītara karbonāde brūkleņu glazūrā attēls
Foto: DALL-E

Cepta tītara karbonāde brūkleņu glazūrā

cepu.lv

1st. 0 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 40 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Garšīga un aromātiska tītara karbonāde ar brūkleņu glazūru, kas būs ideāls pamatēdiens svētku galdam.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
4 gab. Tītara karbonādes
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
Brūkleņu glazūra
150 g Brūkleņu ievārījums
1 ēd. k. Balzamiko etiķis
2 ēd. k. Medus
1 ēd. k. Sviests
Pagatavošana
1
Sagatavo tītara karbonādes, tās viegli apsālīt un apkaisīt ar maltajiem pipariem.
2
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un apcep tītara karbonādes no abām pusēm, līdz tās ir zeltaini brūnas. Pārliec uz šķīvja.
3
Tajā pašā pannā pievieno brūkleņu ievārījumu, balzamiko etiķi un medu. Maisot uz lēnas uguns, līdz glazūra sāk sabiezēt.
4
Pievieno sviestu un turpini maisīt, līdz glazūra ir gluda un spīdīga.
5
Atgriez tītara karbonādes pannā un apviļāj tās brūkleņu glazūrā, lai tās būtu rūpīgi pārklātas.
6
Pasniedz tītara karbonādes ar brūkleņu glazūru kopā ar izvēlētajiem garnējumiem.
7
Mmm...