1
Sagatavojiet reņģes, noskalojot tās un nosusinot ar papīra dvieli. Apkaisiet ar sāli un pipariem.
2
Iemērciet reņģes miltos, lai tās būtu pilnībā pārklātas.
3
Uzkarsējiet olīveļļu pannā uz vidējas uguns. Cepiet reņģes, līdz tās ir zeltaini brūnas un kraukšķīgas, apmēram 3-4 minūtes no katras puses.
4
Lai pagatavotu tomātu salsu, sagrieziet tomātus un sīpolu mazos kubiņos. Sajauciet tos ar koriandru, laima sulu un sāli. Atstājiet uz dažām minūtēm, lai garšas savienotos.
5
Grillēto papriku, ķiploku un citrona sulu sajauciet ar majonēzi, līdz iegūstat viendabīgu masu.
6
Pasniedziet ceptās reņģes ar tomātu salsu un paprikas majonēzi. Dekorējiet ar svaigu koriandru.