1
Sadaliet ziedkāpostu mazākos gabaliņos un vāriet tos sālsūdenī, līdz tie ir mīksti. Pēc tam nosusiniet un sablendējiet līdz viendabīgai masai.
2
Pievienojiet ziedkāpostu masai olu, parmezāna sieru, miltus, sāli un piparus. Labi samaisiet, līdz iegūstat mīklu.
3
Uz miltiem apkaisītas virsmas izveidojiet garenas 'desiņas' no mīklas un sagrieziet tās mazos gabaliņos, lai izveidotu gnocchi.
4
Uzkarsējiet sviestu pannā un apcepiet gnocchi līdz zeltaini brūnai krāsai.
5
Pievienojiet pannā saspiestas ķiploka daiviņas un saldais krējums, uzkarsējiet līdz mērce sabiezē. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
6
Pasniedziet gnocchi ar mērci, pārkaisot ar svaigi sakapātu pētersīli un parmezāna sieru.