Citādāks rasols (rosols) ar kūpinātu vistu attēls
Foto: Pexels

Citādāks rasols (rosols) ar kūpinātu vistu

cepu.lv

35 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 15 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet tradicionālo latviešu rasolu ar kūpinātas vistas garšu un vieglu sinepju pieskārienu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Salātu sastāvdaļas
500 g Vārīti kartupeļi
2 gab. Vārīti burkāni
4 gab. Vārītas olas
150 g Marinēti gurķi
200 g Zaļie zirnīši
300 g Kūpinātas vistas gabaliņi
200 g Majonēze
1 tējk. Sinepes
Pagatavošana
1
Nomizo un sagriez vārītos kartupeļus un burkānus nelielos kubiņos.
2
Nomizo un sagriez vārītas olas nelielos gabaliņos.
3
Sagriez marinētos gurķus kubiņos un pievieno tos bļodā kopā ar kartupeļiem, burkāniem un olām.
4
Pievieno bļodā zirnīšus un kūpinātās vistas gabaliņus.
5
Iemaisi majonēzi un sinepes, lai salāti ir vienmērīgi pārklāti.
6
Visu rūpīgi samaisi un pasniedz uzreiz vai atdzesē ledusskapī pirms pasniegšanas.
7
Mmm...