1
Uzvāriet lielu katlu ar ūdeni, pievienojiet sāli un vāriet spageti, līdz tie ir al dente.
2
Kamēr pasta vāras, uzkarsējiet olīveļļu lielā pannā uz vidējas uguns. Pievienojiet sakapātus ķiplokus un apcepiet, līdz tie kļūst zeltaini.
3
Pievienojiet garneles pannā un cepiet, līdz tās kļūst rozīgas, apmēram 3-4 minūtes.
4
Ielejiet citrona un apelsīna sulu pannā, samaisiet un vāriet vēl 2 minūtes.
5
Kad pasta ir gatava, nokāsiet to un pievienojiet pannā ar garnelēm un mērci.
6
Pievienojiet rīvētu parmezāna sieru, citrona un apelsīna miziņu, un samaisiet visu kopā. Pagaršojiet un, ja nepieciešams, pievienojiet sāli un piparus.
7
Pasniedziet karstu, dekorējot ar papildus parmezāna sieru un svaigiem garšaugiem, ja vēlaties.