1
Sagatavo ruma glazūru, sajaucot saldā ruma, brūnā cukura, sojas mērces un sarīvēta ingvera maisījumu. Pievieno sakapātus ķiplokus un labi samaisi.
2
Cūkgaļas kakla karbonādi ierīvē ar sāli un pipariem. Uzkarsē olīveļļu pannā un apcep karbonādi no abām pusēm līdz zeltaini brūnai.
3
Pārlej karbonādi ar sagatavoto ruma glazūru, samazini uguni un turpini cept, līdz glazūra sabiezē un gaļa ir pilnībā gatava.
4
Kamēr gaļa cepas, sagriez paprikas strēmelēs. Uzkarsē olīveļļu citā pannā un apcep paprikas līdz tās kļūst mīkstas un nedaudz apbrūnējušas.
5
Pasniedz karbonādi ar ceptām paprikām kā garnīru. Dekorē ar svaigiem garšaugiem pēc izvēles.