1
Karbonādes viegli izklapē, lai tās kļūst plānākas un mīkstākas. Pārkaisiet ar sāli un pipariem no abām pusēm.
2
Katru karbonādi vispirms apviļā miltos, tad sakultā olā, un visbeidzot – rīvmaizē.
3
Uzkarsējiet pannu ar nelielu daudzumu olīveļļas un apcepiet karbonādes no abām pusēm līdz zeltaini brūnai krāsai.
4
Gatavās karbonādes salieciet uz cepešpannas, uzlieciet uz katras karbonādes šķēlīti tomāta un pārklājiet ar sarīvētu sieru.
5
Cepiet karbonādes iepriekš uzkarsētā krāsnī 180°C temperatūrā apmēram 30 minūtes, līdz siers ir izkusis un zeltaini brūns.
6
Tikmēr nomazgājiet un sagrieziet kartupeļus daiviņās. Sajauciet tos ar olīveļļu, sāli ,pipariem un pārkaisiet ar rozmarīnu.
7
Izklājiet kartupeļu daiviņas uz cepamplātnes un cepiet krāsnī 200°C temperatūrā apmēram 45 minūtes, līdz tās ir kraukšķīgas un zeltainas.
8
Pasniedziet karbonādes kopā ar kartupeļu daiviņām, pārkaisot ar svaigiem garšaugiem.