1
Sagatavo cūkgaļas krūtiņu, noņemot liekos taukus un ādu. Noberz ar sāli un pipariem, lai garšas iesūktos.
2
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un apcep cūkgaļas krūtiņu no abām pusēm, līdz tā iegūst zeltainu krāsu.
3
Sajauc ābolu sulu ar medu un ķimeņu sēklām, līdz veidojas viendabīga glazūra.
4
Pārlej glazūru pār cūkgaļas krūtiņu un ieliec to cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180°C. Cep aptuveni 1 stundu un 30 minūtes, ik pa laikam aplejot ar glazūru.
5
Kad cūkgaļa ir mīksta un glazūra karamelizējusies, izņem no cepeškrāsns un ļauj atpūsties dažas minūtes pirms sagriešanas.
6
Pasniedz sagrieztu šķēlēs ar svaigiem ābolu šķēlītēm un papildus pārlej ar atlikušās glazūras mērci.