1
Sagriez cūkgaļu aptuveni 3 cm lielos gabalos un liec tos bļodā.
2
Sīpolus sagriez gredzenos un pievieno gaļai. Sasmalcini un pievieno arī ķiplokus.
3
Bļodā sajauc etiķi, ūdeni, cukuru, sāli, piparus un laurlapas, līdz cukurs un sāls izšķīst.
4
Ar sagatavoto marinādi pārlej gaļu un sīpolus, labi samaisi, lai visi gabali būtu pārklāti ar marinādi.
5
Pārklāj bļodu ar plēvi un liec ledusskapī uz vismaz 4 stundām, lai gaļa marinētos.
6
Pēc marinēšanas laika izņem gaļu no ledusskapja un uzver gabalus uz iesmiem.
7
Cep šašliku uz grila vai cepeškrāsnī, līdz gaļa ir pilnībā gatava un viegli apbrūninājusies.
8
Pasniedz karstu ar svaigiem dārzeņiem vai piedevām pēc izvēles.