1
Nomazgā un nomizo burkānus, pēc tam sarīvē tos smalki.
2
Cūkgaļas fileju sagriež plānās šķēlēs, katru viegli izklapē ar gaļas āmuriņu, lai šķēles būtu vienmērīgi plānas.
3
Katru gaļas šķēli viegli apsāla un apber ar maltajiem pipariem.
4
Uz katras gaļas šķēles liek nelielu daudzumu sarīvētu burkānu un rīvētu sieru, pēc tam uzmanīgi sarullē veltnīšos.
5
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un apcep veltnīšus no visām pusēm līdz tie kļūst zeltaini brūni.
6
Pēc tam, kad veltnīši ir apcepti, tos liek cepamtraukā un pārklāj ar foliju. Cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 30 minūtes.
7
Pasniedz veltnīšus karstus, pārkaisot ar svaigi sakapātu pētersīli.