1
Sākumā sasmalcini Egusi sēklas blenderī līdz tās kļūst par smalku pulveri.
2
Uzkarsē palmu eļļu katliņā un pievieno smalki sakapātus sīpolus. Cep līdz sīpoli kļūst zeltaini.
3
Pievieno smalki sagrieztus tomātus un papriku, turpini sautēt, kamēr dārzeņi ir mīksti.
4
Pievieno liellopa gaļu un vāri, līdz tā ir gandrīz gatava.
5
Lēnām pievieno Egusi pulveri, pastāvīgi maisot, lai izvairītos no kunkuļiem.
6
Pievieno ūdeni un ļauj mērcei vārīties uz mazas uguns, līdz tā sabiezē.
7
Pievieno spinātus, sāli un piparus pēc garšas, un vāri vēl dažas minūtes, līdz spināti ir mīksti.
8
Pasniedz karstu ar fufu vai rīsiem.