1
Sagatavo cūkgaļas plecu, ierīvējot to ar sāli un maltajiem melnajiem pipariem. Sasmalcini ķiplokus un rozmarīnu, un pievieno gaļai.
2
Uzkarsē olīveļļu lielā pannā. Apcep gaļu no visām pusēm, līdz tā kļūst zeltaini brūna.
3
Sakarsē krāsni līdz 180°C. Pārvieto gaļu uz cepšanas trauku un ieliec krāsnī. Cep aptuveni 1,5 stundas, ik pa laikam aplaistot ar izdalījušos sulu.
4
Kamēr gaļa cepas, nomizo kartupeļus un sagriez tos vienādās daļās. Novāri kartupeļus vieglā sālsūdenī, līdz tie ir gandrīz gatavi, bet vēl nedaudz stingri.
5
Nokās kartupeļus un sajauc tos ar sviestu, svaigu timiānu un šķipsnu sāls. Pievieno kartupeļus gaļai cepšanas traukā pēdējās 30 minūtēs, lai tie kļūst zeltaini un kraukšķīgi.
6
Kad cepetis ir gatavs, izņem to no krāsns un ļauj atpūsties 10 minūtes pirms pasniegšanas.
7
Pasniedz gaļu ar kraukšķīgiem kartupeļiem un, ja vēlies, piedāvā klāt skābu krējumu vai sinepju mērci.