1
Nomizo un sagriez kartupeļus plānās šķēlēs. Novāri kartupeļus sālsūdenī līdz tie ir mīksti, bet vēl nedaudz stingri. Nokās un atstāj malā.
2
Sakapā sīpolus un sarīvē burkānus. Uzkarsē olīveļļu lielā pannā, pievieno sīpolus un burkānus, sautē līdz tie ir mīksti.
3
Pievieno malto gaļu pannā un cep, līdz tā ir brūngana. Pievieno tomātu pastu un gaļas buljonu, samaisi un ļauj visam vārīties uz lēnas uguns 10 minūtes, lai garšas sajaucas.
4
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Ieeļļo cepamo trauku, liec gaļas maisījumu traukā un izlīdzini.
5
Liec kartupeļu šķēles virs gaļas, pārklājot to pilnībā. Izkausē sviestu un sajauc ar pienu, ielej to pār kartupeļiem.
6
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 45 minūtes vai līdz kartupeļi ir zeltaini brūni un kraukšķīgi.
7
Izņem no krāsns un garnējiet ar svaigu rozmarīnu. Pasniedz siltu.