1
Sagatavo glazūru, sajaucot medu, sojas mērci, sasmalcinātus ķiplokus un sarīvētu ingveru. Pievieno brendiju un labi samaisi.
2
Cūkgaļas ribiņas novieto uz cepamās pannas, apsmērē ar sagatavoto glazūru un ļauj tām marinēties 30 minūtes.
3
Iepriekš uzsildi cepeškrāsni līdz 180°C. Cep ribiņas apmēram 1,5 stundas, ik pa laikam apsmērējot ar glazūru.
4
Kamēr ribiņas cepas, sagatavo dārzeņus. Dzeltenās bietes un burkānus nomizo un sagriež gabaliņos. Apcep sviestā līdz zeltainam krāsam.
5
Kartupeļus pārgriež uz pusēm, liek uz cepamās pannas, apslaka ar olīveļļu un pārkaisa ar rozmarīnu, timiānu, sāli un pipariem. Cep līdz kraukšķīgai garozai.
6
Pasniedz glazētās cūkgaļas ribiņas ar sviestā ceptām bietēm un burkāniem, kā arī garšaugos apceptām kartupeļu pusītēm. Pārlej ar brendija mērci.