1
Sagriez baklažānus šķēlēs un apkaisi ar sāli. Atstāj uz 30 minūtēm, lai izdalītos rūgtums. Tad noskalo un nosusini.
2
Sajauc olīveļļu un medu. Apsmērē baklažānu šķēles un liec cept uz karstas pannas vai krāsnī, līdz tās ir zeltaini brūnas un mīkstas.
3
Kazas siera musu pagatavošanai sajauc kazas sieru ar saldo krējumu un dažiem pilieniem citrona sulas, līdz iegūst viendabīgu masu. Atstāj ledusskapī, lai sabiezē.
4
Granātābolu želejai uzsilda granātābolu sulu un izšķīdina tajā želatīnu. Liek traukā un atstāj ledusskapī, līdz želeja sacietē. Sagriež kubiņos.
5
Karamelizētiem valriekstiem uzkarsē cukuru pannā, līdz tas izkūst un kļūst zeltains. Pievieno valriekstus un apmaisa, līdz tie ir vienmērīgi pārklāti ar karameli. Ļauj atdzist.
6
Pasniedz baklažānu šķēles ar kazas siera musu, granātābolu želejas kubiņiem un karamelizētiem valriekstiem.