1
Sagatavo pīles krūtiņu, noskalojot to zem auksta ūdens un nosusinot ar papīra dvieli. Ar asu nazi iegriez ādiņā krusteniski, cenšoties nesasniegt gaļu.
2
Paber pīles krūtiņu ar sāli un maltajiem melnajiem pipariem. Uzsildi pannu ar olīveļļu un rozmarīna zariņu.
3
Kad panna ir karsta, liec pīles krūtiņu ar ādu uz leju un cep uz vidējas uguns 6-8 minūtes, līdz āda kļūst zeltaini kraukšķīga.
4
Apgriez krūtiņu un cep vēl 4-5 minūtes. Izņem no pannas un ļauj atpūsties 5 minūtes, lai sula vienmērīgi sadalās.
5
Sagatavo mērci: tajā pašā pannā, kurā cepa pīli, pievieno sarkanvīnu un vistas buljonu. Karsē, līdz šķidrums samazinās uz pusi.
6
Pievieno medu un sviestu, maisot, līdz mērce kļūst gluda un spīdīga. Noņem no uguns.
7
Sagriez pīles krūtiņu šķēlēs un pasniedz ar sagatavoto mērci. Dekorē ar svaigu rozmarīnu. Mmm...