1
Sagatavo jēra rumpsteiku, noskalojot to zem auksta ūdens un nosusinot ar papīra dvieli. Pārkaisi ar sāli un pipariem no abām pusēm.
2
Sakarsē pannu uz vidējas uguns, pievieno olīveļļu un sviestu. Kad sviests izkusis, pievieno ķiploku daiviņas un rozmarīna zariņus.
3
Liec rumpsteiku pannā un cep apmēram 4-5 minūtes no katras puses, līdz gaļa iegūst zeltaini brūnu krāsu. Pārcel uz šķīvi un ļauj atpūsties 10 minūtes.
4
Nomazgā un sagriez jaunos kartupeļus mazākos gabalos. Pievieno tos pannā, kur cepās gaļa, un cep līdz tie kļūst zeltaini brūni un kraukšķīgi.
5
Pasniedz jēra rumpsteiku ar apceptiem kartupeļiem, garnējot ar svaigu rozmarīnu un nedaudz sāls.