1
Iemērc kāpostu lapas verdošā ūdenī 2-3 minūtes, lai tās kļūst mīkstākas un elastīgākas. Pēc tam nosusini un atdzesē.
2
Pagatavo rīsus pēc instrukcijas uz iepakojuma, līdz tie ir gandrīz gatavi.
3
Sīpolus smalki sakapā un apcep līdz zeltainam. Pievieno malto cūkgaļu un turpini cept, līdz gaļa ir gatava.
4
Sajauc rīsus, ceptos sīpolus un gaļu, pievieno olu, sāli un piparus. Kārtīgi samaisi.
5
Uz katras kāpostu lapas liec pildījumu un cieši satin, veidojot tītenīti.
6
Tomātus, burkānus un ķiplokus sasmalcini un cep pannā ar olīveļļu, līdz tie kļūst mīksti. Pievieno sāli un cukuru pēc garšas. Samaisi un ļauj mērcei viegli vārīties.
7
Izvieto tīteņus cepamtraukā, pārlej ar tomātu un burkānu mērci. Pārklāj ar foliju un liec cepeškrāsnī 180°C temperatūrā uz 1 stundu.
8
Pasniedz karstus, pārlietus ar mērci.