1
Sagatavo pīles filejas, noņemot lieko tauku kārtu un iegriežot ādas virsmā. Pārkaisi ar sāli un maltajiem pipariem.
2
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un sviestu. Cep pīles filejas ar ādu uz leju, līdz tās kļūst zeltaini brūnas un kraukšķīgas.
3
Apgriez filejas un turpini cepšanu vēl 5 minūtes. Pārklāj ar foliju un ļauj atpūsties 10 minūtes.
4
Lai pagatavotu glazūru, katliņā liec dzērvenes, cukuru un ūdeni. Vāri uz vidējas uguns, līdz dzērvenes mīkstas.
5
Pievieno balzamiko etiķi un vāri, līdz mērce sabiezē un iegūst glazūras konsistenci.
6
Pasniedz pīles filejas, pārlejot ar dzērveņu glazūru. Dekorē ar svaigām dzērvenēm un rozmarīna zariņiem.