Karija vistas un baklažānu sautējums attēls
Foto: DALL-E

Karija vistas un baklažānu sautējums

cepu.lv

1st. 0 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 40 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet šo eksotisko karija vistas un baklažānu sautējumu, kas piepildīts ar aromātisku garšu un siltumu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
200 g Rīsi
400 g Vistas fileja
2 gab. Baklažāni
2 tējk. Karija pulveris
1 gab. Sīpoli
2 gab. Ķiploka daiviņas
400 ml Kokosriekstu piens
2 ēd. k. Eļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Sākumā sagatavojiet rīsus, tos noskalojot aukstā ūdenī un novārot atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma.
2
Kamēr rīsi vārās, sagrieziet vistas fileju kubiņos un baklažānus šķēlēs. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapājiet.
3
Uzkarsējiet eļļu lielā pannā un apcepiet sīpolus un ķiplokus līdz zeltainai krāsai. Pievienojiet vistas gabaliņus un cepiet, līdz tie ir zeltaini brūni.
4
Pievienojiet baklažānu šķēles un karija pulveri, turpiniet maisīt, līdz baklažāni sāk mīkstināties.
5
Ielejiet kokosriekstu pienu, samaisiet un ļaujiet sautēties uz vidējas uguns apmēram 15 minūtes, līdz visas sastāvdaļas ir mīkstas un garšas ir sajaukušās.
6
Pievienojiet vārītos rīsus sautējumam, rūpīgi samaisiet un pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
7
Pasniedziet karstu, dekorējot ar svaigiem koriandra lapām.
8
Mmm...