1
Nomizo kartupeļus un sarīvē tos uz smalkas rīves. Pēc tam liec rīvētos kartupeļus uz sieta, lai notecinātu lieko šķidrumu.
2
Sīpolu smalki sakapā un pievieno rīvētiem kartupeļiem.
3
Pievieno olas, miltus, sāli un piparus kartupeļu masai. Visu kārtīgi samaisa, līdz iegūta viendabīga masa.
4
Uzkarsē pannu ar eļļu. Ar karoti liek kartupeļu masu uz pannas, veidojot plānas pankūkas.
5
Cep pankūkas uz vidējas uguns, līdz tās kļūst zeltaini brūnas un kraukšķīgas no abām pusēm. Cepšanas laiks katrai pusei ir aptuveni 3-4 minūtes.
6
Kad pankūkas gatavas, tās liek uz papīra dvieļiem, lai notecinātu lieko eļļu.
7
Pasniedz pankūkas ar skābo krējumu vai ābolu biezeni pēc izvēles.