1
Nomazgā un nomizo kartupeļus, sagriez tos plānās šķēlēs.
2
Apcep bekonu līdz tas kļūst kraukšķīgs, pēc tam novieto uz papīra dvieļa, lai noņemtu lieko tauku daudzumu.
3
Izkausē sviestu un samaisi to ar plānām kartupeļu šķēlēm, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4
Ieliec pusi kartupeļu šķēļu cepamtraukā, pārkaisi ar pusi no rīvēta siera un pusi no bekona.
5
Pievieno atlikušo kartupeļu, siera un bekona slāni, pārlej ar atlikušo izkausēto sviestu.
6
Cep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 45 minūtes vai līdz kartupeļi ir mīksti un siers ir skaisti izkusis.
7
Izņem no krāsns un pārkaisi ar svaigu pētersīli. Pasniedz ar skābo krējumu.