1
Sajauc kļavu sīrupu, olīveļļu, sinepes, smalki sagrieztas ķiploka daiviņas, sāli un piparus, lai izveidotu marinādi.
2
Ieliec tītara šķiņķi bļodā un aplej ar sagatavoto marinādi, rūpīgi apklājot visu gaļu. Marinē ledusskapī vismaz 1 stundu, lai garšas iesūktos.
3
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Nomizo un sagriez burkānus, pastinakus un saldos kartupeļus vienāda izmēra gabalos.
4
Sakārto sakņaugus uz cepampannas, aplej ar olīveļļu un apkaisi ar sāli un pipariem. Pievieno rozmarīna zariņus.
5
Cep sakņaugus cepeškrāsnī 30 minūtes. Pēc tam pievieno tītara šķiņķi un turpini cept vēl 60 minūtes vai līdz gaļa ir pilnībā gatava un sulīga.
6
Izņem no krāsns un ļauj tītara šķiņķim atpūsties 10 minūtes pirms sagriešanas. Pasniedz ar grauzdētiem sakņaugiem.