1
Uzkarsē krāsni līdz 200°C. Izvēlies cepamo pannu un izklāj to ar cepamo papīru.
2
Nomazgā un nosusini arktisko paliju. Pārber ar sāli un pipariem no abām pusēm. Novieto zivi uz cepamās pannas.
3
Nomazgā un sagriež dārzeņus: ķiršu tomātus pārgriez uz pusēm, burkānus sagriež plānās sloksnēs, cukini un papriku sagriež šķēlītēs, puķkāpostu sadala mazos ziediņos.
4
Sajauc dārzeņus bļodā ar olīveļļu, sāli un pipariem. Izvieto dārzeņus ap zivi uz cepamās pannas.
5
Cep krāsnī 35-40 minūtes, līdz zivs ir gatava un dārzeņi ir mīksti un viegli apbrūnināti.
6
Pasniedz cepto zivi ar dārzeņiem, rotā ar citrona šķēli un dillēm. Mmm...