Krāsnī cepta arktiskā palija ar krāsainiem dārzeņiem attēls
Foto: Pexels

Krāsnī cepta arktiskā palija ar krāsainiem dārzeņiem

cepu.lv

1st. 0 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 40 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet krāsnī ceptu arktisko paliju ar krāsainiem dārzeņiem. Viegla un garšīga recepte ikvienam vakariņām.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Galvenās sastāvdaļas
1 gab. Arktiskā palija (vesela zivs)
200 g Ķiršu tomāti
2 gab. Burkāni
1 gab. Cukini
1 gab. Paprika
200 g Puķkāposts
3 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
1 gab. Citrona šķēle
pēc garšas Dilles
Pagatavošana
1
Uzkarsē krāsni līdz 200°C. Izvēlies cepamo pannu un izklāj to ar cepamo papīru.
2
Nomazgā un nosusini arktisko paliju. Pārber ar sāli un pipariem no abām pusēm. Novieto zivi uz cepamās pannas.
3
Nomazgā un sagriež dārzeņus: ķiršu tomātus pārgriez uz pusēm, burkānus sagriež plānās sloksnēs, cukini un papriku sagriež šķēlītēs, puķkāpostu sadala mazos ziediņos.
4
Sajauc dārzeņus bļodā ar olīveļļu, sāli un pipariem. Izvieto dārzeņus ap zivi uz cepamās pannas.
5
Cep krāsnī 35-40 minūtes, līdz zivs ir gatava un dārzeņi ir mīksti un viegli apbrūnināti.
6
Pasniedz cepto zivi ar dārzeņiem, rotā ar citrona šķēli un dillēm. Mmm...