1
Sagriez vistas fileju gabaliņos, pievieno sāli un piparus.
2
Nomizo un sagriez kartupeļus nelielos gabaliņos. Sīpolus un ķiplokus smalki sakapā.
3
Uzkarsē olīveļļu lielā pannā un apcep vistas gabaliņus, līdz tie kļūst zeltaini. Izņem no pannas un noliek malā.
4
Tajā pašā pannā apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini.
5
Pievieno kartupeļus un apcep vēl dažas minūtes, tad pievieno vistas gabaliņus atpakaļ pannā.
6
Pārlej ar skābo krējumu, uzliek vāku un uz mazas liesmas sautē 45-50 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti un vistas gaļa ir gatava.
7
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.