1
                            Uzkarsē olīveļļu lielā pannā. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un ķiploku, cep līdz sīpols kļūst caurspīdīgs.
                         
                                            
                            2
                            Pievieno šķēlēs sagrieztus šampinjonus un cep, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
                         
                                            
                            3
                            Pievieno gabaliņos sagrieztu vistas fileju, turpini cept, līdz vista ir gaiši brūna un pilnībā izcepusies.
                         
                                            
                            4
                            Pielej saldo krējumu, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Samazini uguni un ļauj mērcei nedaudz sabiezēt.
                         
                                            
                            5
                            Tikmēr vāri pastu saskaņā ar iepakojuma norādījumiem, līdz tā ir al dente. Nokās un pievieno pannā ar mērci.
                         
                                            
                            6
                            Visu rūpīgi samaisi, lai pasta būtu vienmērīgi pārklāta ar mērci. Pasniedz ar pārkaisītu sieru.