1
Uzvāri lielu katlu ar sālsūdeni un pievieno pastu. Vāri to līdz tā kļūst al dente, pēc tam nokās un atliec malā.
2
Tikmēr sagriez laša fileju mazos gabaliņos un sakapā dilles.
3
Uzkarsē olīveļļu pannā uz vidējas uguns. Pieber laša gabaliņus un cep, līdz tie ir viegli brūni un caurspīdīgi, apmēram 5-7 minūtes.
4
Pievieno saldu krējumu un citronu sulu pannā pie laša. Samaisi, lai sastāvdaļas sajauktos.
5
Pievieno dilles, sāli un maltos piparus pēc garšas. Turpini vārīt, līdz mērce nedaudz sabiezē, apmēram 3-5 minūtes.
6
Pievieno vārīto pastu pannā un samaisi, lai tā būtu pilnībā pārklāta ar mērci.
7
Pasniedz pastu uz šķīvjiem, dekorē ar papildus dillēm un citrona šķēli.