Lasis ar pistācijām attēls
Foto: DALL-E

Lasis ar pistācijām

cepu.lv

45 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 25 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet gardu un veselīgu laša ēdienu, kas ir pārklāts ar kraukšķīgu pistāciju garozu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
4 gab. Laša fileja
100 g Pistācijas
2 ēd. k. Olīveļļa
1 ēd. k. Citronu sula
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C.
2
Sasmalcini pistācijas ar virtuves kombainu vai piestu līdz tās kļūst par rupjiem gabaliņiem.
3
Iesmērē laša filejas ar olīveļļu un citronu sulu. Pārkaisi ar sāli un pipariem pēc garšas.
4
Apkaisi laša filejas ar sasmalcinātām pistācijām, viegli piespiest, lai tās labi pieķeras pie zivju virsmas.
5
Novieto laša filejas uz cepampapīra vai cepšanas pannā un cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes, līdz laša gaļa ir caurspīdīga un viegli sadalās ar dakšiņu.
6
Pasniedz laša filejas ar svaigiem dārzeņiem vai salātiem.
7
Mmm...