1
Sagriez cūkgaļu kubiņos, apkaisi ar sāli un pipariem. Uzkarsē olīveļļu lielā katlā un apcep gaļu līdz zeltaini brūnai. Izņem no katla un noliec malā.
2
Sīpolus un ķiplokus smalki sakapā, burkānus sagriez ripiņās. Tajā pašā katlā, kur cepta gaļa, apcep sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno burkānus un turpini cept vēl 5 minūtes.
3
Atgriez gaļu katlā, pievieno lauru lapas un pārlej visu ar ūdeni. Uzliec vāku un uz mazas uguns sautē 1 stundu.
4
Tikmēr nomizo kartupeļus un sagriez lielos gabalos. Pēc stundas pievieno kartupeļus katlā, pieliec vēl sāli un piparus pēc garšas. Turpini sautēt vēl 30-40 minūtes vai līdz kartupeļi ir mīksti.
5
Pirms pasniegšanas pārkaisi ar svaigu, sakapātu pētersīli. Pasniedz karstu, baudot kopā ar ģimeni vai draugiem.