1
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un apcep smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini.
2
Pievieno malto gaļu un cep, līdz tā ir brūna, regulāri apmaisot.
3
Pielej tomātu mērci, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Uz lēnas uguns sautē 15 minūtes, lai garšas savelkas.
4
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C.
5
Veido lazanjas kārtas: izklāj vienu kārtu ar lazanjas plāksnēm, pārklāj ar gaļas mērci un vienu kārtu ar rīvētu sieru. Atkārt, līdz visas sastāvdaļas ir izmantotas, beidzot ar siera kārtu.
6
Liek lazanju cepeškrāsnī un cep apmēram 45 minūtes, līdz siera virskārta ir zeltaini brūna.
7
Izņem lazanju no cepeškrāsns un ļauj tai nedaudz atdzist pirms sagriešanas. Dekorē ar svaigām bazilika lapiņām.