1
Sagriez liellopa gaļu plānās strēmelēs, sīpolus un sarkanos piparus gabaliņos, šampinjonus šķēlēs.
2
Uzkarsē pannu ar sviestu un apcep sīpolus līdz zeltainam tonim. Pievieno šampinjonus un cep, līdz tie ir mīksti.
3
Pievieno liellopa gaļu un turpini cept, līdz gaļa ir brūna no visām pusēm. Pievieno sarkanos piparus.
4
Pieber miltus un labi samaisi. Pievieno skābo krējumu, sāli un piparus. Samazini karstumu un ļauj sautēties 10–15 minūtes.
5
Tikmēr nomizo un sagriez kartupeļus, vāri sālsūdenī, līdz tie ir mīksti. Nokās un samaisi ar sviestu un pienu, līdz veidojas viendabīgs biezenis.
6
Pasniedz liellopa stroganovu ar kartupeļu biezeni, rotā ar svaigi sakapātām dillēm vai citiem zaļumiem.