1
Sākumā sagatavo liellopa fileju, smalki sagriežot to mazās kubiņos. Pievieno smalki sakapātus sīpolus, kaperus, Dijon sinepes, sāli un piparus. Viegli samaisi, lai sastāvdaļas vienmērīgi sajauktos.
2
Lai pagatavotu olas dzeltenuma krēmu, sakul olas dzeltenumus ar citrona sulu, pakāpeniski pievienojot olīveļļu, līdz veidojas viendabīga masa.
3
Vasabi mērcei sajauc vasabi pastu ar sojas mērci un ūdeni, līdz veidojas vienmērīga konsistence.
4
Uz šķīvja centrā veido tartara formu, izmantojot gredzenu vai vienkārši ar rokām. Apkārt tartaram liec olas dzeltenuma krēmu un vasabi mērci, veidojot dekoratīvu rakstu.
5
Pasniedz uzreiz, dekorējot ar svaigiem zaļumiem pēc izvēles.