1
Sagriez liellopa gaļu vidēja lieluma gabalos. Nomazgā un nomizo bietes, burkānus un sīpolus, tad sagriez tos kubiņos.
2
Uzkarsē olīveļļu lielā katlā un pievieno liellopa gaļu. Apcep līdz zeltaini brūnai.
3
Pievieno sagrieztus sīpolus, ķiplokus un burkānus. Turpini cept vēl 5 minūtes.
4
Pievieno bietes, liellopa buljonu, timiānu, sāli un piparus. Samaisi un uzvāri. Samazini uguni un ļauj sautēties aptuveni 1 stundu, līdz gaļa ir mīksta.
5
Kamēr sautējums gatavojas, nomizo kartupeļus un sagriez garenos gabalos. Sajauc ar olīveļļu, rozmarīnu, sāli un pipariem.
6
Izklāj kartupeļus uz cepamplāts un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200°C temperatūrā apmēram 30 minūtes vai līdz tie ir zeltaini brūni.
7
Pasniedz liellopa un biešu sautējumu kopā ar kraukšķīgiem ceptiem kartupeļiem. Mmm...