1
Sagatavojiet liellopa vaigus, noskalojot tos zem auksta ūdens un nosusinot ar papīra dvieļiem. Pārkaisiet ar sāli un pipariem.
2
Uzkarstiet lielu pannu ar olīveļļu un apcepiet liellopa vaigus no visām pusēm līdz zeltaini brūnai garozai. Izņemiet no pannas.
3
Tajā pašā pannā apcepiet sasmalcinātus sīpolus un burkānus līdz mīksti. Pievienojiet sasmalcinātas ķiploka daiviņas un cepiet vēl minūti.
4
Ielejiet sarkanvīnu un liellopa buljonu, ļaujiet šķidrumam uzvārīties. Pievienojiet liellopa vaigus atpakaļ pannā.
5
Samaziniet uguni un sautējiet uz mazas uguns apmēram 2,5 stundas, līdz liellopa vaigi kļūst mīksti un sulīgi.
6
Kamēr gaļa sautējas, nomizojiet un sagrieziet kartupeļus gabaliņos. Sajauciet ar olīveļļu, rozmarīnu, sāli un pipariem.
7
Izklājiet kartupeļus uz cepešpannas un cepiet iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200°C temperatūrā apmēram 45 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini un kraukšķīgi.
8
Pasniedziet liellopa vaigus ar krāsnī ceptiem kartupeļiem, pārkaisot ar svaigiem garšaugiem pēc izvēles.