1
Uz darba virsmas izklāj melno pasta mīklu un izrullē to plānā kārtā. Izmanto olu, lai mīkla būtu elastīgāka un vieglāk strādājama.
2
Sagatavo pildījumu: sasmalcini kūpināto lasi un sajauc ar krēmīgo sieru. Pievieno sasmalcinātas dilles, citrona sulu, sāli un piparus pēc garšas.
3
Izmantojot karoti, novieto pildījumu uz mīklas ar aptuveni 5 cm atstarpi starp katru pildījuma porciju.
4
Uzklāj otru mīklas kārtu virs pildījuma un viegli piespied, lai izspiestu gaisu un apvienotu mīklas kārtas. Izmanto ravioli griezēju vai nazi, lai izgrieztu atsevišķus ravioli.
5
Vāri lielā katlā ūdeni, pievieno sāli un vāri ravioli apmēram 4-5 minūtes, līdz tie uzpeld virspusē un ir gatavi.
6
Pasniedz ravioli ar svaigu diļļu un citrona šķēlītēm, viegli apslacot ar olīveļļu.