Melnie ravioli ar kūpinātu lasi attēls
Foto: DALL-E

Melnie ravioli ar kūpinātu lasi

cepu.lv

1st. 0 min
Tu gatavo: 45 min Gatavojas pats: 15 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet elegantu un izsmalcinātu maltīti ar melnajiem ravioli, kas pildīti ar kūpinātu lasi un krēmīgu sieru.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Pasta
400 g Melnā pasta mīkla
2 gab. Olas
Pildījums
200 g Kūpināts lasis
150 g Krēmīgais siers
pēc garšas Svaigs diļļu zaļums
1 gab. Citrons
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Uz darba virsmas izklāj melno pasta mīklu un izrullē to plānā kārtā. Izmanto olu, lai mīkla būtu elastīgāka un vieglāk strādājama.
2
Sagatavo pildījumu: sasmalcini kūpināto lasi un sajauc ar krēmīgo sieru. Pievieno sasmalcinātas dilles, citrona sulu, sāli un piparus pēc garšas.
3
Izmantojot karoti, novieto pildījumu uz mīklas ar aptuveni 5 cm atstarpi starp katru pildījuma porciju.
4
Uzklāj otru mīklas kārtu virs pildījuma un viegli piespied, lai izspiestu gaisu un apvienotu mīklas kārtas. Izmanto ravioli griezēju vai nazi, lai izgrieztu atsevišķus ravioli.
5
Vāri lielā katlā ūdeni, pievieno sāli un vāri ravioli apmēram 4-5 minūtes, līdz tie uzpeld virspusē un ir gatavi.
6
Pasniedz ravioli ar svaigu diļļu un citrona šķēlītēm, viegli apslacot ar olīveļļu.
7
Mmm...