1
Uzvāriet lielā katlā ūdeni, pievienojiet šķipsnu sāls un vāriet pastu, līdz tā ir al dente. Nokāsiet ūdeni un atstājiet maliņā.
2
Sagrieziet vistas fileju gabaliņos un uzkarsējiet olīveļļu lielā pannā. Pievienojiet vistas gabaliņus un apcepiet, līdz tie ir zeltaini brūni un gatavi.
3
Sasmalciniet ķiplokus un pievienojiet tos pannā pie vistas. Cepiet vēl minūti, lai ķiploki kļūtu aromātiski.
4
Pievienojiet saldo krējumu un sarīvētu Parmezāna sieru pannā. Maisiet, līdz siers ir izkusis un mērce kļūst viendabīga. Garšojiet ar sāli un melnajiem pipariem.
5
Pievienojiet vārīto pastu pannā un rūpīgi samaisiet, lai pasta būtu vienmērīgi pārklāta ar mērci.
6
Pasniedziet pastu, dekorējot ar sasmalcinātiem pētersīļiem un vēl nedaudz Parmezāna siera.