1
Sagatavojiet visas sastāvdaļas: sagrieziet cūkgaļu strēmelēs, paprikas un sīpolu - strēmelītēs, ķiploku - smalki sakapājiet.
2
Uzkarsējiet wok pannu un pievienojiet eļļu. Kad eļļa ir karsta, pievienojiet cūkgaļu un apcepiet, līdz tā ir zeltaini brūna.
3
Pievienojiet sagriezto papriku, sīpolu un ķiploku. Turpiniet cepšanu, līdz dārzeņi kļūst mīksti.
4
Pagatavojiet mērci, sajaucot medu, sojas mērci, čili mērci, rīsu etiķi un maltos piparus bļodā.
5
Ielejiet mērci wok pannā un samaisiet, lai visas sastāvdaļas būtu pārklātas ar mērci. Turpiniet karsēt vēl pāris minūtes, līdz mērce sāk sabiezēt.
6
Pasniedziet karstu, dekorētu ar sasmalcinātiem zaļajiem sīpoliem un sezama sēklām.