Pikantais cūkgaļas wok medus - čili mērcē attēls
Foto: DALL-E

Pikantais cūkgaļas wok medus - čili mērcē

cepu.lv

35 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 15 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet pikanto cūkgaļas wok, kas apvieno saldu un asu garšu medus un čili mērcē. Šis ēdiens noteikti iepriecinās garšas kārpiņas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
500 g Cūkgaļa (strēmelēs sagriezta)
1 gab. Sarkanā paprika
1 gab. Zaļā paprika
1 gab. Sīpoli
2 gab. Ķiploka daiviņas
2 ēd. k. Eļļa (cepšanai)
Mērce
3 ēd. k. Medus
4 ēd. k. Sojas mērce
2 ēd. k. Čili mērce
1 ēd. k. Rīsu etiķis
pēc garšas Maltie pipari
Pagatavošana
1
Sagatavojiet visas sastāvdaļas: sagrieziet cūkgaļu strēmelēs, paprikas un sīpolu - strēmelītēs, ķiploku - smalki sakapājiet.
2
Uzkarsējiet wok pannu un pievienojiet eļļu. Kad eļļa ir karsta, pievienojiet cūkgaļu un apcepiet, līdz tā ir zeltaini brūna.
3
Pievienojiet sagriezto papriku, sīpolu un ķiploku. Turpiniet cepšanu, līdz dārzeņi kļūst mīksti.
4
Pagatavojiet mērci, sajaucot medu, sojas mērci, čili mērci, rīsu etiķi un maltos piparus bļodā.
5
Ielejiet mērci wok pannā un samaisiet, lai visas sastāvdaļas būtu pārklātas ar mērci. Turpiniet karsēt vēl pāris minūtes, līdz mērce sāk sabiezēt.
6
Pasniedziet karstu, dekorētu ar sasmalcinātiem zaļajiem sīpoliem un sezama sēklām.
7
Mmm...