Pildītas tītara kotletes ar spinātiem un fetu attēls
Foto: DALL-E

Pildītas tītara kotletes ar spinātiem un fetu

cepu.lv

1st. 0 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 40 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Garšīgas un veselīgas tītara kotletes, pildītas ar spinātiem un fetas sieru, ideālas gan ikdienas maltītei, gan svētku galdam.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
500 g Tītara maltā gaļa
100 g Svaigi spināti
100 g Fetas siers
1 gab. Olas
50 g Rīvmaize
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie melnie pipari
Pagatavošana
1
Sakarsē pannu ar 1 ēd. k. olīveļļas un apcep spinātus līdz tie ir mīksti. Noņem no uguns un ļauj atdzist.
2
Lielā bļodā sajauc tītara maltu gaļu, olu, rīvmaizi, sāli un piparus.
3
Kad spināti ir atdzisuši, sajauc tos ar drupinātu fetas sieru.
4
No tītara masas izveido nelielas plācenītes. Katras plācenītes vidū liek spinātu un fetas pildījumu, pēc tam aizspiež malas, veidojot kotletes.
5
Sakarsē pannu ar atlikušo olīveļļu un cep kotletes no abām pusēm uz vidējas uguns līdz tās ir zeltaini brūnas un pilnībā izceptas, apmēram 10 minūtes no katras puses.
6
Pasniedz kotletes siltas ar svaigu salātu piedevām.
7
Mmm...